Om Dyrbygård

Afdelingen Dyrbygård åbnede dørene d. 1. januar 2016.

Dyrbygård har plads til 6 unge – piger og drenge i alderen 12-18 år, men med mulighed for forlængelse op til det 23 år. Derudover har vi en godkendt udslusningslejlighed i Hadsten.

Afdelingen er beliggende på Dyrbyvej 18, 8981 Spentrup ved Randers, kun ca. 10 minutters kørsel fra den jyske motorvej E45. Tæt ved afdelingens indkørsel er der ligeledes et busstoppested der fungerer, som et hurtigt bindeled til Randers banegård og busstation.

Huset består af 450 m2 i et plan + 40m2 værksted.  Der er gode store lyse værelser, et stort fælles spisekøkken, en fælles TV-stue, et kreativt værksted, et større aktivitetsrum med diverse lege og aktivitets muligheder, samt rummelige wc og baderum.

Udendørs har vi mulighed for ridning og pasning af heste og tæt på afdelingen kan vi kører ATV’er og Bocarts når vejret tillader det. I lokalmiljøet forefindes et mindre fitnesscenter og idrætsanlæg. På Dyrbygård søger vi, at dyrke de unges indre motivation, hvorfor alle nævnte aktiviteter tager udgangspunkt i hvad de enkelte unge på afdelingen har af interesser.