Om Opholdsstedet Bakkegården

Opholdsstedet Bakkegården åbnede i 1997, som et privatejet opholdssted og er fondens ældste afdeling med plads til 9 unge. På afdelingen er der 10 værelser, et stort køkken et kombineret spise, aktivitets- og opholdsrum, tre toiletter og baderum, et TV og opholdsrum, et vaskerum, samt et møderum og et mindre samtalerum.

Opholdsstedet Bakkegården er beliggende i byen Mundelstrup, ca. 10 km vest for Aarhus, kun en km fra motorvej E45. Selve afdelingen er et ældre hus på ca. 800 m2. Grunden er på ca. 4.000 m2, med en stor opvokset have. Bybus til Aarhus holder lige udenfor døren.

Afdelingen har udendørs egen multibane (basket, fodbold,  rulleskøjtebane og petanquebane), samt indendørs, PlayStation, bordtennis, bordfodboldbord mv.

Derudover råder fonden over, et lille lyd studie, fitnessrum og et scooterværksted

I sidefløjen ”Bakkehuset” er der 4 værelser og en lille lejlighed, som vi primært benytter til udslusningsforløb og botræning.

Mange af vores unge benytter enten den interne skole, Kanonskolen, hvor de modtager undervisning i tidsrummet fra kl. 8.00 til 14.30 eller vores interne erhvervsskole.