Fritid & Ferie

Fritid: Vi arbejder løbende på at motivere og tilskynde de unge til, at deltage aktivt i fritids- og foreningsliv og aktiviteter i nærområdet og f.eks. herigennem give dem mulighed for at danne nye relationer og netværk når de er parate til dette. Vi benytter os af flere forskellige forenings- og aktivitetsmuligheder i nærområdet bl.a. ridning, fitness, motorsport, fodbold, golf/minigolf, badminton og altid med udgangspunkt for hvad de aktuelle unge interesserer sig for.
De unge på Bangholm har også mange andre fritidsmuligheder f.eks. ungdomsklubber/ungdomsskoler i lokalområdet, hvor de f.eks. kan erhverve et knallertkørekort, traktorkørekort, gå på gokart værksted og kørsel, eller deltage div. spil og idræts aftener, sideløbende med afdelingernes egne aktivitetstilbud.

Ferier: Fonden Bakkegårdens forskellige afdelinger tager, som udgangspunkt på fælles ferie to-tre gange om året. Eksempler på ture i de seneste år: Storbytur til Berlin, skitur til Norge, feriecenter i Tyskland og DK og ferier til sol og strand bl.a. til Spanien, Grækenland og Tyrkiet. Alle ferier er nøje planlagt og velovervejede med fokus på, at styrke de unges sociale kompetencer, skabe dybtgående relationer og ikke mindst gode og positive oplevelser for livet.